Avoin työpaikka:johdon assistentti

Haluatko mukaan kasvavaan nuoreen energiapalveluyritykseen? Tule mukaan kansainvälistyvään yritykseen luomaan uutta puhtaampaa energiamaailmaa. Haemme joukkoomme rautaisen ja positiivisen asenteen omaavaa, sekä erinomaisilla koordinointi- ja tiimityöskentelytaidoilla varustettua johdon assistenttia.

Mistä on kyse?

Johdon assistentti on liiketoimintamme tukena monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä dynaamisessa työympäristössä. Johdon assistenttina työskentelet läheisesti yhtiön johdon kanssa ja avustat heitä erinäisissä hallinnollisissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat päivittäisen assistenttityön lisäksi tapaamisten ja kokousten valmistelu, erilaisten tilaisuuksien järjestäminen sekä yhtiön hallinnollisten asioiden hoito. Toimenkuvasi on laaja ja monipuolinen –toimit tärkeässä roolissa yhtiön hallinnon sujuvuuden varmistamisessa yhdessä muun Wegan henkilökunnan kanssa.

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävä on kokopäiväinen ja työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva.

Työpaikka sijaitsee Espoon Matinkylässä, Piispanportti 10.

Mitä me tarjoamme?

Meillä kasvatat osaamistasi modernissa ja energisessä yrityksessä. Pääset työskentelemään eri alojen osaajien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä olemaan osa kasvavaa energiapalveluyhtiötä. Panostamme siihen, että kehityt mielenkiintoisissa tehtävissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi. Tiimityöskentely, vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen sekä kokemusten jakaminen antavat meille kaikille eväät onnistumiseen. Pyrimme siihen, että meillä jokainen saa kehittyä työssään huipuksi.

Oletko uusi wegalainen?

Omaatko rautaisen asenteen ja ammattitaidon johdon assistentin tehtävään? Toimitko oma-aloitteisesti ja yhteistyökykyisesti? Onko sinulla kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja pysyä rauhallisena myös hektisissä tilanteissa?

Tarkan ja ennakoivan työskentelyotteen lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • tehtävään soveltuva opintotausta (esim. HSO / tradenomi)
  • muutaman vuoden työkokemus johdon assistentin tehtävistä katsotaan eduksi
  • erinomainen suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Microsoft Office -ohjelmien hyvä hallinta (Word, Excel ja PowerPoint)
  • luotettava, joustava ja eteenpäin pyrkivä asenne
  • erinomaiset tiimityöskentelytaidot –teemme paljon töitä yhdessä!

Teet työsi huolellisesti, hahmotat luontevasti laajoja kokonaisuuksia ja toimit positiivisella mielellä myös kiireisinä aikoina.

Kuulostaako hyvältä?

Jos olet etsimämme johdon assistentti, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen info@wega.fi viimeistään 17.12.2018.

Lisätietoja antaa Eija Kanto +358 50 521 0807.