Bioenergia

Ota yhteyttä

Olemme keskittyneet kestävään ja kustannustehokkaaseen biomassan ja nestemäisten biopolttoaineiden hankintaan vastataksemme teollisuuden ja merenkulun tarpeisiin.

Luomme jäte- ja kiertotalouteen perustuvia arvoketjuja energia- ja logistiikkaprojekteille. Tarjoamme seuraavia palveluita:

  • Optimoitu biomassan hankinta
  • Toimitusketjujen hallinta
  • Raaka-aineiden kestävyyden ja alkuperän todentaminen
  • Ajantasaiset ja tulevaisuuteen katsovat markkinaraportit
  • Kokonaisvaltaiset bioenergia-analyysit
  • Neuvonantoa uusiutuviin energialähteisiin siirtymisessä

Lue lisää bioenergiapalveluistamme:

Bioenergian hankinta

Woodtracker on suomalainen yhtiö, joka on erikoistunut bioenergian hankintaan kansainvälisiltä energiamarkkinoilta. Yhtiö perustettiin vuonna 2017. Sen omistajia ovat EPV Energia Oy, Keravan Energia Oy, Kokkolan Energia Oy, Oulun Energia Oy, Pori Energia Oy, Porvoon Energia Oy and Vantaan Energia Oy. Wega vastaa yhtiön kehityksestä ja toiminnasta.

www.woodtracker.fi

Bioenergiakauppa siirtyy verkkoon. Wegan tytäryhtiö Finbex Oy perustaa Suomeen sähköisen markkinapaikan. Finbex on suunnattu metsähaketta ja puunjalostuksen sivutuotteita polttoaineenaan käyttäville energiantuottajille ja teollisuudelle sekä näiden energiajakeiden myyjille. Finbexin päätavoitteena on edistää kilpailua bioenergiamarkkinoilla sekä tarjota markkinaehtoiset ja läpinäkyvät hinnat standardoiduille tuotteille. Kaupankäynti sivustolla alkaa syksyllä 2020.

www.finbex.fi