Bioenergia

Olemme keskittyneet kestävään ja kustannustehokkaaseen biomassan ja nestemäisten biopolttoaineiden hankintaan vastataksemme teollisuuden ja merenkulun tarpeisiin.

Luomme jäte- ja kiertotalouteen perustuvia arvoketjuja energia- ja logistiikkaprojekteille. Tarjoamme seuraavia palveluita:

  • Optimoitu biomassan hankinta
  • Toimitusketjujen hallinta
  • Raaka-aineiden kestävyyden ja alkuperän todentaminen
  • Ajantasaiset ja tulevaisuuteen katsovat markkinaraportit
  • Kokonaisvaltaiset bioenergia-analyysit
  • Neuvonantoa uusiutuviin energialähteisiin siirtymisessä

Lue lisää bioenergiapalveluistamme:

Bioenergian hankinta

Woodtracker on suomalainen yhtiö, joka on erikoistunut bioenergian hankintaan kansainvälisiltä energiamarkkinoilta. Yhtiö perustettiin vuonna 2017. Sen omistajia ovat EPV Energia Oy, Keravan Energia Oy, Kokkolan Energia Oy, Oulun Energia Oy, Pori Energia Oy, Porvoon Energia Oy and Vantaan Energia Oy. Wega vastaa yhtiön kehityksestä ja toiminnasta.

www.woodtracker.fi

Bioenergiakauppa siirtyy verkkoon. Wegan tytäryhtiö Finbex Oy perustaa Suomeen sähköisen markkinapaikan. Finbex on suunnattu metsähaketta ja puunjalostuksen sivutuotteita polttoaineenaan käyttäville energiantuottajille ja teollisuudelle sekä näiden energiajakeiden myyjille. Finbexin päätavoitteena on edistää kilpailua bioenergiamarkkinoilla sekä tarjota markkinaehtoiset ja läpinäkyvät hinnat standardoiduille tuotteille. Kaupankäynti sivustolla alkaa syksyllä 2020.

www.finbex.fi

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.


Olli Salo
Director Bioenergy
+358 50 441 0224Atte Elonen
Specialist
+358 40 412 7715Ville Kortelainen 
Specialist
+358 50 448 4949Timo Tolonen
Senior Specialist
+358 50 432 5498