Bioenergian hankinta

Wega tarjoaa biomassan hankintaa kestävänä energianlähteenä lämmön- ja sähköntuottajille sekä teollisuusasiakkaille. Ostamme ja toimitamme bioenergiaa asiakkaillemme ja tarjoamme markkinapaikan bioenergialle Suomessa.

Kokemuksemme ja laaja hankintaverkostomme mahdollistavat erikokoisten määrien hankinnan Itämeren alueelta asiakkaan tarpeen mukaan – yksittäisistä rekkalastillisista suuriin toistuviin biomassatoimituksiin. Tavoitteemme on helpottaa biomassan kauppaa, parantaa biomassan saatavuutta sekä turvata bioenergian toimitus Suomessa. Tämä onnistuu optimoimalla hankintojen logistiikkaa sekä kuljetusajat. Palvelumme mahdollistavat asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat sekä laajan toimittajapohjan.

Tarjoamme myös biomassan markkinaselvityksiä energian- ja biopolttoaineiden tuottajille. Tyypillisesti tällaiset tutkimukset sisältävät:

  • mahdollisen asiakaspohjan ja sitoutuneet ostajat
  • tuotteiden hinnat
  • markkinoiden koot
  • saatavilla olevat mitta- ja laatuvaatimukset

Räätälöidyt palvelumme on suunnattu erilaisille toimijoille bioenergiasektorilla, pienistä metsäalan ja korjuuyrittäjistä suuriin metsä- ja energiateollisuusyrityksiin. Vahvuuksiamme ovat laaja markkinatuntemus sekä tukeva jalansija markkinoilla.