Avoimet työpaikat


Etsimme kasvavaan terminaalipalveluiden liiketoimintaan reipasta ja palveluhenkistä

HENKILÖSTÖÄ

Inkoon satamassa sijaitsevaan öljyterminaaliin.


KUNNOSSAPITOVASTAAVA

Kunnossapitovastaavan tehtävänä on toimia terminaalin apulaisterminaalipäällikkönä ja huolehtia terminaalin operoinnista sekä kunnossapidon sujumisesta. Ammattitaitoisella ja innokkaalla otteella varmistat logistisen ketjun sujuvuuden sekä huolehdit korjaavista ja ennakoivista kunnossapidon tehtävistä yhdessä muun henkilöstön kanssa.


OPERAATTOREITA

Operaattorin tehtävänä on huolehtia terminaalin jokapäiväisestä toiminnasta, laivauksista ja autolastauksista. Perehdytämme sinut toimimaan satama-alueella ja käsittelemään öljytuotteita ammattimaisen terminaalihenkilökuntamme avulla.AVOIN HAKEMUS TERMINAALIPALVELUIHIN

Voit lähettää myös avoimen hakemuksen terminaalipalveluihimme alla olevan lomakkeen kautta. Liiketoimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti osaavia ja innokkaita tulevia terminaalipalveluiden ammattilaisia.


OLETKO UUSI WEGALAINEN?

Omaatko reippaan ja oma-aloitteisen työskentelyotteen? Toimitko tunnollisesti ja yhteistyökykyisesti? Onko sinulla kehittämishalua ja rautaista asennetta itsenäiseen tehtävään?

Työssä menestyt parhaiten, jos sinulla on:

  • soveltuva koulutus tai työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • ajanmukaiset IT- taidot
  • ajokortti
  • työturvallisuus- ja tulityökortti
  • rohkeaa asennetta tarttua toimeen!

Tehtävät on kokopäiväisiä ja työsuhteet toistaiseksi voimassa olevia. Työpaikka sijaitsee kehittyvässä Inkoon satamassa, osoitteessa Voimalantie 38, 10210 Inkoo.

Valituista henkilöistä tehdään suppea turvallisuusselvitys sekä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?

Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja liitä hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Merkitse hakemukseesi mitä tehtävää  haet.

LISÄTIETOJA ANTAA

Jussi Ruikka +358 50 331 7920, etunimi.sukunimi@wega.fi

Lataa työhakemus (.pdf)
Lataa CV (.pdf)

Hyväksyn, että tietoni tallennetaan Wega Group Oy:n rekrytointirekisteriin yhtiön tietosuojaselosteen mukaisesti. (Tietosuojaseloste)