Anskaffning av bioenergi

Wega skaffar biomassa som en hållbar energikälla för värme- och elproducenter samt industrikunder. Vi köper och levererar bioenergi till våra kunder och erbjuder en marknadsplats för bioenergi i Finland.

Vår erfarenhet och vårt breda leverantörs ger oss möjlighet att köpa olika volymer enligt våra kunders behov i Östersjöområdet – allt från enstaka långtradarleveranser till stora återkommande leveranser av biomassa. Vårt mål är att underlätta handeln av och förbättra tillgången till biomassa samt trygga leveranser av bioenergi i Finland. Vi lyckas med det genom att optimera logistiken och leveranstiderna för anskaffningarna. Med hjälp av våra tjänster får våra kunder konkurrenskraftiga priser och en bred leverantörspool.

Vi erbjuder även energi- och biobränsleproducenter marknadsanalyser för handel med biomassa. Vanligtvis omfattar marknadsanalyserna:

  • en potentiell kundbas och off-takers
  • produktpriser
  • marknadsstorlekar
  • tillgängliga specifikationer på mått och kvalitet

Våra skräddarsydda tjänster riktar sig till olika aktörer i bioenergisektorn, från små skogs- och avverkningsföretag till stora skogs- och energiindustribolag. Vår styrka är vår goda marknadskännedom och en stabil position på marknaden.