Ajankohtaista

6.2.2019

Haku on päättynyt!

Etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita tiimiimme. Lähetä avoin hakemus tai seuraa avoimia paikkoja TÄÄLTÄ.

Wega Group Oy etsii palvelukseen asiantuntevaa ja palveluhenkistä TERMINAALIPÄÄLLIKKÖÄ Inkoon satamassa sijaitsevaan öljyterminaaliin.

Terminaalipäällikön tehtävänä on toimia terminaalin käytönvalvojana ja vastata terminaalin henkilökunnasta, operoinnista, työvaiheiden toteuttamisesta, aikataulutuksesta ja dokumentoinnista. Vastuullasi on huolehtia, että terminaalissa asiat sujuvat laatustandardien ja turvallisuusohjeiden mukaisesti. Ammattitaidolla ja vastuullisella työotteella varmistat logistisen ketjun sujuvuuden sekä huolehdit korjaavista ja ennakoivista kunnossapidon tehtävistä. Toimenkuvasi on laaja ja toimit tärkeässä roolissa terminaalin päivittäisten rutiinien laadunvarmistamisessa.

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävä on kokopäiväinen ja työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva.

Työpaikka sijaitsee Inkoon satamassa, Voimalantie 39, 10210 Inkoo

Mitä tarjoamme?

Wega on suomalainen kasvuyritys, joka toimii kansainvälisillä energiamarkkinoilla keskittyen tulevaisuuden ratkaisuihin. Olemme energianhankinnan, merenkulun ja ympäristön ammattilaisia. Meillä on vankka kokemus polttoaineiden hankinnasta, vahva jalansija markkinoilla sekä perusteellinen öljymarkkinan, toimijoiden ja logistiikan tuntemus. Meillä pääset työskentelemään eri alojen osaajien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä olemaan osana kasvavaa energiapalveluyhtiötä.

Oletko uusi wegalainen?

Omaatko turvallisuuskeskeisen ja ahkeran työskentelyotteen? Toimitko oma-aloitteisesti ja yhteistyökykyisesti? Onko sinulla kehittämishalua ja rautaista asennetta itsenäiseen terminaalipäällikön tehtävään? Vastuullisen, tarkan ja huolellisen työskentelyotteen lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta tai vahvaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • kokemusta dokumenttien tuottamisesta ja viranomaisraportoinneista
  • ajanmukaiset IT- taidot

Sekä vaatimuksena:

  • vaarallisten kemikaalien teollisen käsittelyn ja varastoinnin käytönvalvojan pätevyys
  • työturvallisuus- ja tulityökortti ja ajokortti.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään suppea turvallisuusselvitys sekä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.