Ajankohtaista

Tutustu tiimiimme – LNG-Operator Mikhail Loktyukhov

28.8.2020

Wegalaiset ovat startanneet kesän jälkeen täydellä teholla kohti syksyn haasteita. Tutustu tiimimme – artikkelisarja käynnistyi vuoden alusta. Sarjassa tutustutaan paremmin wegalaisiin niin työ- kuin vapaa-ajan näkökulmasta ja kerrotaan myös asioita, joita edes me muut wegalaiset emme kollegoistamme vielä tienneet.  Tällä kertaa esittelyvuorossa on operaattori Mikhail Loktyukhov:

Wegalle syksyllä 2019 tullut Mikhail työskentelee LNG-tiimissä Hannun aisaparina huolehtien LNG-kuljetusten logistisesta puolesta: hän muun muassa varmistaa, että nesteytettyä maakaasua asiakkaillemme toimittavat rekat ovat aikataulussa ja kaikki on muutenkin kunnossa kuljetusten osalta.

Mikhaililla on maisterin tutkinto taloustieteestä ja historiasta sekä rahoituksesta ja sijoittamisesta. Hänellä on kokemusta kansainvälisistä logistiikkaketjuista sekä energiakaupan logistiikasta – aiemmin hän on työskennellyt LPG- eli nestekaasun logistiikan ja operaatioiden parissa sekä pankkialalla. Hän kertoo pitävänsä operatiivisen tehokkuuden ja systeemien rakentamisesta.

Työkavereilla riittää sanoja kuvailemaan Mikhailia: hän on kollegoiden mukaan kohtelias, ystävällinen, kansainvälinen ja erittäin tyylikäs herrasmies sekä musiikin suuri ystävä. Kansainvälisyys on osaltaan peruja Mikhailin opiskelu- ja työhistoriasta, jota on kertynyt muun muassa Skotlannista ja Itävallasta. Herrasmiehenä Mikhail on ensimmäisenä tarjoamassa kantoapua aina kun toimiston sisustus menee uusiksi, ja sehän onkin mennyt useamman kerran, kun henkilöstömäärämme on kasvanut kasvamistaan.

Harrastuksikseen Mikhail kertoo uimisen, squashin pelaamisen, laskettelemisen, kalastuksen sekä savikiekkoammunnan. Näiden urheilullisten aktiviteettien lisäksi hän pitää ruuanlaitosta, pianon soittamisesta, elokuvien katsomisesta sekä lukemisesta. Kaikkien aikojen lempielokuvakseen Mikhail mainitsee legendaarisen Pulp Fictionin!

Aikaisemmin julkaistut Tutustu tiimiimme -sarjan artikkelit löydät täältä. Ensi kertaan!