Ajankohtaista

26.4.2019

Haku on päättynyt!

Etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita tiimiimme. Lähetä avoin hakemus tai seuraa avoimia paikkoja TÄÄLTÄ.

Wega rekrytoi Inkooseen

10.4.2019

Etsimme kasvavaan terminaalipalveluiden liiketoimintaan reipasta ja palveluhenkistä HENKILÖSTÖÄ Inkoon satamassa sijaitsevaan öljyterminaaliin.

TERMINAALIPÄÄLLIKKÖ

Terminaalipäällikön tehtävänä on toimia terminaalin käytönvalvojana ja vastata, että hommat sujuvat. Vastuullasi on huolehtia, että terminaalissa asiat hoituvat asiakkaiden toiveiden mukaisesti.  Asenteella ja ammattitaitoisella otteella varmistat logistisen ketjun sujuvuuden sekä vastuullasi on huolehtia, että terminaalissa toimitaan laatustandardien ja turvallisuusohjeiden vaatimusten mukaan. Toimenkuvasi on laaja ja toimit tärkeässä roolissa terminaalin päivittäisten rutiinien hoitamisessa sekä toiminnan kehittämisessä.


KUNNOSSAPITOVASTAAVA

Kunnossapitovastaavan tehtävänä on toimia terminaalin apulaiskäytönvalvojana ja huolehtia terminaalin operoinnista sekä kunnossapidon sujumisesta. Ammattitaitoisella ja innokkaalla otteella varmistat logistisen ketjun sujuvuuden sekä huolehdit korjaavista ja ennakoivista kunnossapidon tehtävistä yhdessä muun henkilöstön kanssa.


OLETKO UUSI WEGALAINEN?

Omaatko reippaan ja oma-aloitteisen työskentelyotteen? Toimitko tunnollisesti ja yhteistyökykyisesti? Onko sinulla kehittämishalua ja rautaista asennetta itsenäiseen tehtävään?

Hyvän tyypin lisäksi toivoisimme:

  • soveltuvaa teknistä, merenkulku/logistiikka koulutusta tai vahvaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • ajanmukaiset IT- taidot

Sekä vaatimuksena:

  • työturvallisuus- ja tulityökortti ja ajokortti.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään suppea turvallisuusselvitys sekä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Molemmat tehtävät ovat kokopäiväisiä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työpaikka sijaitsee kehittyvässä Inkoon satamassa, Voimalantie 39, 10210 Inkoo.


KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ?

Jos olet etsimämme henkilö,  lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF -muodossa sähköpostitse osoitteeseen info@wega.fi viimeistään 25.4.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana.

LISÄTIETOJA ANTAA

Jussi Ruikka +358 50 331 7920, jussi.ruikka@wega.fi