What's New

What’s New page

On this page the word is given to Wega’s experts from different business fields. You can also read topical news, check out our vacancies and take a look at the everyday life at Wega.

Veneiden ja alusten puhdistus vedessä Itämeren alueella – nykyiset menettelyt ja tulevaisuuden tarpeet

Veneiden ja alusten pohjien puhdistus vedessä Itämeren alueella kaipaa yhdenmukaista sääntelyä ja viranomaisten kansainvälistä yhteistyötä. Lue lisää uunituoreesta COMPLETE-projektin raportista.

Lue lisääIn-water cleaning of boats and ships in the Baltic Sea region – current procedures and future needs

In-water cleaning IWC of boats and ships in the Baltic Sea region is in need of harmonized regulation and international cooperation between national authorities. Read more about the brand new report.

Read moreWega toimitti ESL Shipping M/S Viikille LNG:tä

Wegan polttoaineliiketoiminnan johtaja Martti Kaurinkoski kommentoi bunkrausta: ”Olemme kehittäneet LNG-liiketoimintaamme ja toimitusketjua juuri ympäristönäkökulmia, kustannustehokkuutta ja asiakaslähtöisyyttä silmälläpitäen. Voimme tarjota LNG:tä hyvin erilaisiin kohteisiin: laivojen polttoaineeksi, teolliseen käyttöön ja raskaan liikenteen tankkausasemille.”

Lue lisääTutustu tiimiimme – lakiasioista vastaava johtaja Tuomas Näsi

Mitä kuuluu Wegan lakiasioista vastaavan Tuomaksen työhön, ja mitä työkaverit ovat oppineet häneltä? Käy lukemassa Tutustu tiimiimme -sarjan neljäs osa!

Lue lisääWega toimittaa Atrialle Kuopioon LNG-kokonaisratkaisun

Wega toimittaa Atrian Kuopion-tehtaalle puhtaan energian LNG-kokonaisratkaisun palvelusopimuksella. Järjestelmän valmistuttua toimitamme Atrialle myös nesteytetyn maakaasun.

Lue lisääTaloudelliset kannustimet kestävän merenkulun edistämiseksi

Wega teki Liikenne- ja viestintävirasto Traficomille selvityksen taloudellisista kannustimista kestävän merenkulun edistämiseksi Itämeren alueella, ja raportti on nyt julkaistu Traficomin julkaisusarjassa.

Lue lisääInkoon LNG-terminaali etenee – perustukset valettu

Wega toimittaa Fortumille Inkooseen LNG-järjestelmän, ja projekti on päässyt jo hyvään vauhtiin, sillä perustukset valettiin viime viikolla.

Lue lisääTutustu tiimiimme – ympäristöasiantuntija Nora Berg

Esittelyssä advising-tiimin asiantuntija Nora – lue jutustamme, kuinka hän päätyi ympäristöalalle ja töihin Wegalle.

Lue lisääWegan terminaalitiimi vastaanotti ensimmäisen laivansa Inkoossa

Inkoon terminaalin operoinnissa päästiin uuteen vaiheeseen, kun tiimimme vastaanotti siellä ensimmäisen laivansa.

Lue lisää”Propulsio Wegan kasvulle ja menestykselle on asiakkaan tarpeista lähtevä eri alueiden asiantuntijoiden yhteistyö”, sanoo Wegan uusi operatiivinen johtaja Toni Hemminki

Haastattelussa Toni Hemminki, joka kertoo tiestään Wegan operatiiviseksi johtajaksi sekä avaa näkemyksiään niin energia-alan tulevaisuudesta kuin uransa tärkeimmistä opeista.

Lue lisääInterested? Please contact us.

Wega
Piispanportti 10 A
02200 Espoo, Finland