What's New

What’s New page

On this page the word is given to Wega’s experts from different business fields. You can also read topical news, check out our vacancies and take a look at the everyday life at Wega.

Tutustu tiimiimme – lakiasioista vastaava johtaja Tuomas Näsi

Mitä kuuluu Wegan lakiasioista vastaavan Tuomaksen työhön, ja mitä työkaverit ovat oppineet häneltä? Käy lukemassa Tutustu tiimiimme -sarjan neljäs osa!

Lue lisääWega toimittaa Atrialle Kuopioon LNG-kokonaisratkaisun

Wega toimittaa Atrian Kuopion-tehtaalle puhtaan energian LNG-kokonaisratkaisun palvelusopimuksella. Järjestelmän valmistuttua toimitamme Atrialle myös nesteytetyn maakaasun.

Lue lisääTaloudelliset kannustimet kestävän merenkulun edistämiseksi

Wega teki Liikenne- ja viestintävirasto Traficomille selvityksen taloudellisista kannustimista kestävän merenkulun edistämiseksi Itämeren alueella, ja raportti on nyt julkaistu Traficomin julkaisusarjassa.

Lue lisääInkoon LNG-terminaali etenee – perustukset valettu

Wega toimittaa Fortumille Inkooseen LNG-järjestelmän, ja projekti on päässyt jo hyvään vauhtiin, sillä perustukset valettiin viime viikolla.

Lue lisääTutustu tiimiimme – ympäristöasiantuntija Nora Berg

Esittelyssä advising-tiimin asiantuntija Nora – lue jutustamme, kuinka hän päätyi ympäristöalalle ja töihin Wegalle.

Lue lisääWegan terminaalitiimi vastaanotti ensimmäisen laivansa Inkoossa

Inkoon terminaalin operoinnissa päästiin uuteen vaiheeseen, kun tiimimme vastaanotti siellä ensimmäisen laivansa.

Lue lisää”Propulsio Wegan kasvulle ja menestykselle on asiakkaan tarpeista lähtevä eri alueiden asiantuntijoiden yhteistyö”, sanoo Wegan uusi operatiivinen johtaja Toni Hemminki

Haastattelussa Toni Hemminki, joka kertoo tiestään Wegan operatiiviseksi johtajaksi sekä avaa näkemyksiään niin energia-alan tulevaisuudesta kuin uransa tärkeimmistä opeista.

Lue lisääTutustu tiimiimme – bioenergian senior specialist Timo Tolonen

Tutustu tiimiimme -sarjan toisessa osassa pääset lukemaan bioenergiatiimin Timosta.

Lue lisääMarkkinoiden poikkeuksellinen tilanne avaa mahdollisuuksia

Koronavirus ja öljysota aiheuttavat nyt laajoja muutoksia markkinoilla, mikä yritysten kannattaa huomioida myös omassa energianhankinnassaan.

Lue lisääWegan toiminta jatkuu normaalina koronaviruksesta huolimatta // Wega’s operations remain normal during coronavirus

Olemme varautuneet epidemiaan ja tarkkailemme tilanteen kehittymistä jatkuvasti. // We have prepared to a coronavirus epidemic and we are continuously monitoring the situation.

Lue lisääInterested? Please contact us.

Wega
Piispanportti 10 A
02200 Espoo, Finland